در این پست جزوه ی اصول فراوری محصولات غذایی اقای دکتر نصیر پور استاد رشته ی صنایع غذای دانشکده ی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب اجازه از شخص خودشون میذارم.همچنین این جزوه توسط نویسنده ی جزوه اقای دکتر نصیرپور رمز دار شده..
اصول فراوری : foodiutرمز
این جزوه مخصوص دانشجویان مقطع کارشناسی هست
امیدوارم مفید واقع بشه
پسورد
اصول فراوری : foodiut
اصول فراوری محصولات غذایی
برچسبها:
جزوه ی اصول فراوری محصولات غذایی نصیرپور
+ نوشته شده توسط نارگل در شنبه شانزدهم شهریور ۱۳۹۲ و ساعت
|