خيار از خانواده كدوئيان و خيار شور در واقع يكي از انواع فرآورده هاي تخميري است كه تهيه آن شامل دو مرحله شور كردن و تخمير است مرحله اول اضافه كردن نمك براي متوقف كردن تعداد زيادي از ميكروبهاي ناخواسته و همچنين دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمير استيك مي باشد كه توسط گروههايي از باكتريهاي اسيد استيك كه به طور طبيعي در خيار وجود دارند و يا همراه مقدار كمي سركه طبيعي به آن اضافه مي گردند و يا به صورت سوسپانسيون سوشهاي خالصي ميكروبي وارد عمل مي گردند انجام مي پذيرد....
ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط نارگل در سه شنبه نهم فروردین ۱۳۹۰ و ساعت
|