لطفا قبل از هرگونه سوال در مورد نحوه ی استفاده از ای پی پورت و یوزر و پسورد و دانلود مقاله و کتاب اینجا کلیک کنید NARGOL | هفته دوم فروردین ۱۳۹۰
شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است كه می تواند نیاز بدن را به طور كامل و متعادل تامین كند. تركیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاكتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشكیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود.  

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط نارگل در جمعه دوازدهم فروردین ۱۳۹۰ و ساعت |

 

اساس كنسرواسيون :

عوامل فساد سه دسته هستند :

1.    فساد ميكروبي

2.    فساد شيميايي

3.    فساد بيولوژيك



ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط نارگل در پنجشنبه یازدهم فروردین ۱۳۹۰ و ساعت |

خيار از خانواده كدوئيان و خيار شور در واقع يكي از انواع فرآورده هاي تخميري است كه تهيه آن شامل دو مرحله شور كردن و تخمير است مرحله اول اضافه كردن نمك براي متوقف كردن تعداد زيادي از ميكروبهاي ناخواسته و همچنين دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمير استيك مي باشد كه توسط گروههايي از باكتريهاي اسيد استيك كه به طور طبيعي در خيار وجود دارند و يا همراه مقدار كمي سركه طبيعي به آن اضافه مي گردند و يا به صورت سوسپانسيون سوشهاي خالصي ميكروبي وارد عمل مي گردند انجام مي پذيرد....

 

 



ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط نارگل در سه شنبه نهم فروردین ۱۳۹۰ و ساعت |