لطفا قبل از هرگونه سوال در مورد نحوه ی استفاده از ای پی پورت و یوزر و پسورد و دانلود مقاله و کتاب اینجا کلیک کنید جزوه ی صنایع لبنی تکمیلی
در این پست جزوه ی صنایع لبنی تکمیلی اقای دکتر نصیر پور استاد رشته ی صنایع غذای دانشکده ی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب اجازه از شخص خودشون میذارم

این جزوه مخصوص دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد هست


امیدوارم مفید واقع بشه


همچنین برای دانلود این مقاله
Ice Cream: Foam Formation and Stabilization—A Review
اینجا کلیک کنید


رمز فایل zip
www.starters.blogfa.com






برچسب‌ها: جزوه ی صنایع لبنی تکمیلی دانلود نصیرپور
+ نوشته شده توسط نارگل در شنبه شانزدهم شهریور ۱۳۹۲ و ساعت |