در این پست جزوه لبنی یک و دو اقای دکتر نصیر پور استاد رشته ی صنایع غذای دانشکده ی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب اجازه از شخص خودشون میذارم....بعضی از جزوات توسط خود اقای دکتر رمز دار هستن..
رمز
صنایع لبنی 2: dairyiut
این جزوه نیمه لاتین مخصوص دانشجویان مقطع کارشناسی هست
امیدوارم مفید واقع بشه
صنایع لبنی (1)
صنایع لبنی (2)
برچسبها:
جزوه تکنولوژی لبنی دکتر نصیرپور
+ نوشته شده توسط نارگل در شنبه شانزدهم شهریور ۱۳۹۲ و ساعت
|