تهيه سوسيس تخمير شده:
گروه وسيع سوسيسهاي تخمير شده يا سوسيسهاي خام شامل تعداد زياد و متنوعي از اين محصولات ميباشد كه داراي ويژگيهاي خاص خود هستند كه اين ويژگيهاي به طور جزئي و در برخي موارد به طور كامل وابسته به عمل باكتريهاي تخمير كننده ميباشند. گوشتهاي خرد و قطعه قطعه شده و همچنين خمير حاصله از آنها ميتواند سريع فاسد شود. خمير سوسيس دود داده ميشود يا خشك ميشود و به اين ترتيب بر عمر مفيد غذايياش افزوده ميشود و يك محصول كاملاً مناسب و خوب و قابل پخت تهيه ميشود.
+ نوشته شده توسط نارگل در دوشنبه پنجم اردیبهشت ۱۳۹۰ و ساعت
|