لطفا قبل از هرگونه سوال در مورد نحوه ی استفاده از ای پی پورت و یوزر و پسورد و دانلود مقاله و کتاب اینجا کلیک کنید آدرس و شماره استاندارد های مربوط به شیر
 164
شير و فرآورده های آن - شيرخام ويژگي ها و روش هاي آزمون

384
اندازه‏گيري چربي شير

419
انتخاب و تعداد نمونه شير

1259
تعيين مقدار كلسيم در شير

3429
آئين كار ضد عفوني كردن واحد‏هاي صنعتي شير

1529
روش كشف چربي نباتي در چربي شير بوسيله آزمايش استات دو فيتوسترول

2205
روش آزمون روغنها و چربیها

3451
روش شمارش ميكرو ارگانيسم هاي سرماگرا در شير و فرآورده‏هاي آن در 5/6 درجه سلسيوس

4447
روش اندازهگيري عدد پر اكسيد چربي بدون آب شير (روش مرجع)

4518
آزمونهاي ميكروبي شير و فرآوردههاي آن شمارش باكتريهاي مقاوم به حرارت

2905
روش اجراي آزمونهاي مكانيكي در ماشينها وتاسيسات شير دوشی

4524
شير و فرآوردههاي آن - روش جستجو و شناسائي ليستريا منوسايتوجنز

2406
حد مجاز آلودگيهاي ميكربي در فرآورده‏هاي شیر

3549
استاندارد آيين كار نگهداري و حفاظت شير پس از دوشش و انتقال آن به مراكز جمع آوري و كارخانجات شیر

2903
واژه ها، اصطلاحات و تعاريف در ماشينهاي شير دوشی

1678
آيين‏كار پاستوريزاسيون شير

93
ويژگيهاي شير پاستوريزه

6812
شير و پودر شير -پساب كره و پودر پساب كره - آب پنير و پودر آب پنير ـ تعيين فعاليت فسفاتاز قليايي ـ
بروش معمولي- روش آزمون

1631
شيروفرآورده هاي آن - كروماتوگرافي استرولهاي چربي شير- روش آزمون (روش مرجع )

2852
روش تعيين اسيديته كل و pH يا تراكم يونهاي H در شير و فرآورده هاي آن

3550
آيين كار شير دوشي

4494
بسته بندي - فرآورده هاي شيري آبگونه-گنجايه هاي مقوايي يك بار مصرف- ويژگيها وروشهاي آزمون

664
آزمون فسفاتاز كنترل آنزيمي پاستوريزاسيون شیر

1258
تعيين فعاليت آنزيم فسفاتاز در شير شير خشك - دوغ كره - پودر دوغ كره – لاكتوسرم

1260
شير-تعيين مقدار فسفر كل به روش جذب مولكولي بوسيله بيناب سنجي- روش آزمون

4049
روش اندازهگيري كفايت همگن كردن شير

639
تعيين مقدار ازت تام شير (روش كجلدال)

457
روش اندازه گيري ماده از ته در فرآورده هاي دامي و گياهي

4483
مخازن حمل شير و فرآوردههاي آن - ويژگيها

3543
استاندارد تعيين نقطه انجماد شير (روش ترميستور كريوسكوپ)

326
شير و فرآورده هاي آن – نمونه برداري

4519
روشهاي آزمون ميكروبي شير و فرآوردههاي آن شمارش هاگ باكتريهاي هوازي

4691
اصول كل ارزيابي حسي شير و فرآورده‏هاي آن با روش نمره‏دهي


برچسب‌ها: آدرس و شماره استاندارد های مربوط به شیر
+ نوشته شده توسط نارگل در یکشنبه سیزدهم فروردین ۱۳۹۱ و ساعت |