دوستان عزیز به دلیل اینکه برای اپلود سنتر پرشین گیگ در حال حاضر مشکل به وجود اومده , تمام این مطلب رو میتونید ازسایت 4shared دانلود بفرمایید.شایان ذکر است برای دانلود از 4shared باید در سایت http://www.4shared.com
ثبت نام کنین
دانلود از 4shared
رمز فایل zip
www.starters.blogfa.com
همچنین دوستانی که کازرون هستند برای تهیه جزوه میتونن به زیراکس اهورا مراجعه
کنند و بگن( جزوه ی قند مدرس خانم دکتر یزدانپناه)تا هزینه ی کپی یا پرینت جزوه کمتر بشه براشون
دانلود جلسه اول
دانلود جلسه دوم
دانلود جلسه سوم
دانلود جلسه چهارم
دانلود جلسه پنجم
دانلود جلسه ششم
دانلود جلسه هفتم ( یه زودی ) به دلیل کامل نبودن این جلسه فعلا از گذاشتن اون معذورم.
دانلود جلسه هشتم
رمز فایل
در صورتی که لینک دانلود مشکل داشت
ایمیلتون رو بذارید تا براتون ارسال کنم چون این فایل به دلیلی قاطی کردن
در اپلود سنتر پرشین گیگ.ولی سعی میکنم به طور دسته جمعی در یه فایل zip
بذارم تا راحت باشید...
www.starters.blogfa.com
در ضمن
جزوه تکنولوژی لبنی رو هم به طور رایگان دانلود بفرمایید
جزوه میکروب عمومی رو هم به طور رایگان دانلود بفرمایید
جزوه تکنولوژی کنسرو رو هم به طور رایگان دانلود بفرمایید
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رو هم به طور رایگان دانلود کنید
جزوه اصول نگهداری مواد غذایی رو هم به طور رایگان دانلود کنید
جزوه تکنولوژی گوشت صنایع غذایی رو هم به طور رایگان دانلود کنید
چزوه بهداشت مواد غذایی رو هم به طور رایگان دانلود کنیدجزوه تکنولوژی غلات دکتر کدیور رو هم میتونید به طور رایگان دانلود کنید
برچسبها:
جزوه تکنولوژی قند استاد بهزاد
+ نوشته شده توسط نارگل در دوشنبه یکم آبان ۱۳۹۱ و ساعت
|