این گزارشکار ها شامل :
اسیدیته قلیاییت اهک
پلاریمتری یا تعیین درجه انحراف ساکارز و فروکتوز که شربت خالص هستند
پلاریمتری یا تعیین درجه انحراف شربت رقیق
تعیین خاکستر قند به روش کنداکتومتری
درصد قند انورت
عیارسنجی چغندر قند
تعیین افت و سر برداری صحیح چغندر قند
دانلود از 4shared
دانلود از پرشین گیگ
رمز فایل zip
www.starters.blogfa.com
دوستانی که تمایل دارند نسخه ی word این گزارشکارها رو دریافت کنن لطفا ایمیل خود رو بذارن تا براشون ارسال کنم
برچسبها:
دانلود گزارشکار ازمایشگاه قند صنایع غذایی
+ نوشته شده توسط نارگل در سه شنبه چهاردهم آذر ۱۳۹۱ و ساعت
|